Mijnwereldverhaal
Image default
Bedrijven

Kansen op de markt benutten door middel van de loopbaan APK

Om te ontdekken wat jouw kansen zijn op de arbeidsmarkt kan je gebruik maken van een snelle  loopbaan APK. Dit is een vragenlijst waar wordt gericht op de huidige ervaring in het werkveld en de doelen die jij hebt. Aan de hand van deze vragenlijst wordt vervolgens een rapport opgemaakt met een persoonlijke uitkomst die geldt voor de arbeidsmarkt. Hier kan je  bijvoorbeeld zien waar jouw kansen liggen voor bepaalde beroepen, je krijgt informatie over de kwaliteiten van de persoon die dit heeft ingevuld, zowel als werkgever als werknemer is dit dus erg handig om een keer te doen zodat je weet waar je staat. Het benutten van kansen door erachter te komen waar je sterke punten zitten is erg belangrijk in de arbeidsmarkt.

 

Periodieke keuring

De loopbaan APK is eigenlijk een soort keuring die periodiek wordt uitgevoerd, om op die manier te kijken waar jij op dit moment staat. Mensen kiezen er steeds vaker voor om van baan te wisselen. Dit heeft vaak te maken met de gedachtes van de werknemers, die niet helemaal op de juiste plaats zitten voor hun gevoel. En toch niet zo gelukkig zijn in het beroep dat zij uitoefenen. Met de loopbaan APK wordt er een duidelijk beeld gegeven van wat jij wel leuk vindt m te doen en waar jij ook goed in bent, waar jouw krachten liggen.

 

Rapport

Om er zeker van te zijn dat jij wel echt al je kansen benut die er voor jou liggen en je wel gelukkig bent in het werk dat jij doet is het misschien een manier om dit te veranderen door gebruik te maken van de loopbaan APK. Neem contact met hen op en ontvang een advies op maat na het  invullen van de vragenlijst. Misschien is er in het bedrijf waar je nu werkt wel een functie beschikbaar dat beter bij je past.