Mijnwereldverhaal
Image default
Banen en opleidingen

Medewerker Technische Dienst (DAGDIENST)

Wat ga je doen?

Als TD-medewerker ben je een kleine, meestal 1/3 van een team van onafhankelijke en bekwame monteurs. Onder de vleugels van de belangrijkste TD ben je gezamenlijk en afzonderlijk verantwoordelijk voor het draaiende houden van de fabriek. In de fabriek draaien meerdere CNC-machines om verschillende componenten voor industriële klanten te ontwikkelen.

Omdat uw team klein is, betekent dit ook dat u een zekere mate van onafhankelijkheid moet hebben. Je doel is om het productieproces zo goed mogelijk te laten verlopen om de nodige storingen op te lossen, noodreparaties (snel en nauwkeurig) uit te voeren, de machine dagelijks te analyseren en suggesties voor verbetering te doen. Je moet ook actie ondernemen na overleg met de voorman.

Wat wordt jou geboden?

* Naast het competitieve jaarsalaris van 36.000 tot 49.500, zorgt de organisatie ook voor jou

* Verantwoordelijke en vrij vrije positie

* Dagdienst rol

* CAO Metalektro; inclusief 40 vakantiedagen, pensioenen, tijdregelingen, etc.

* Groeimogelijkheden binnen internationale organisaties

Wat zijn je verwachtingen?

* In staat om problemen te analyseren en op innovatieve manieren op te lossen (preventief en correctief onderhoud)

* Affiniteit met metaalbewerkingsmachines (CNC) is een krachtig voordeel

* Focus op kwaliteit en veiligheid en zelfstandig werken

* Bedenk en ontwikkel een (langetermijn) onderhoudsplan, tijdschema en noteer de storing / reparatie.

Waar ga je werken?

Als TD medewerker werk je in een snel groeiende internationaal opererende organisatie. Van oudsher is het echter een klein bedrijf dat goed wil zijn in het ontwikkelen van componenten. Nu kunnen we zeggen dat het na meer dan 60 jaar succes heeft geboekt, en dit bedrijf is erg belangrijk in de markt. Er zijn wereldwijd ongeveer 250 medewerkers. In Nederland zijn er ongeveer 50 (kantoren en werkplaatsen!)

Daarom is het bedrijf inderdaad een expert in wat ze doen, maar geen marktleider in de metaalindustrie. Het is echter een financieel gezond bedrijf met ruimte voor groei, ontwikkeling en innovatie. Hun machinepark is nu hier en daar een beetje “oud”. Het wordt de komende 5 jaar volledig vernieuwd en verder gerobotiseerd.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/technische-dienst.html