Mijnwereldverhaal
Image default
Banen en opleidingen

De rijschool voor het halen van je rijbewijs in Rijssen

De beste rijschool in Rijssen is ervoor mensen die graag een rijbewijs willen, eindelijk is deel kunnen nemen aan het verkeer. Ben je woonachtig in Rijssen? En wil je graag begin met het nemen van rijlessen? Dan zijn wij de aangeschreven rijschool voor jou. Bij onze rijschool in Rijssen vinden wij meerdere dingen belangrijk dan alleen goed leren rijden. Maar vinden we het ook belangrijk dat je de situaties buiten de auto goed kent, en je ook veilig deelneemt aan het verkeer zonder brokken te maken. Dit alles maakt ons tot de beste rijschool in Rijssen en omstreken. En zijn wij ook nog is voordelig omdat we vinden dat rijden betaalbaar moet blijven. En proberen daarom zo goedkoop onze lessen aan te bieden, en les je bij ons altijd een uur, en geen 45 minuten. Interesse? Neem dan vandaag nog contact op en begin je rij avontuur bij ons. 

Wat hebben wij te bieden? 

Naast een goede service en betaalbare rijlessen kun je bij ons ook terecht voor andere rijbewijzen. Zo kun je bij ons je scooter rijbewijs halen, let wel op je moet minimaal 16 jaar zijn. Daarnaast kun je er ook voor kiezen motorrijlessen te nemen bij ons indien je graag motor wilt gaan rijden. En kun je bij ons je trekkerrijbewijs halen en opgaan voor het halen van je rijbewijs voor grote voertuigen. Let op om te starten met rijlessen voor grotere voertuigen is het handig en noodzakelijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs. En tot slot is het gewoon belangrijk dat je een leuke tijd hebt en vooral plezier hebt met het rijden. Want rijden is leuk en iets wat je waarschijnlijk de rest van je leven gaat. 

Contact en ziekmelding

Als je wil beginnen met rijden en je bent voor plan dat bij onze rijschool in Enschede te gaan doe. Dan kun je gewoon een offerte invullen op de site of telefonisch contact opnemen en een afspraak maken. Daarnaast is het zo dat wanneer je ziek bent tijdens een rijles je dat optijd aanmoet geven, zodat wij deze eruit kunnen en aan iemand anders kunnen geven. Doe je dit niet 24 uur van te voren ben je het geld van deze rijles kwijt.