Mijnwereldverhaal
Image default
Banen en opleidingen

Creatieve copywriter & eindredacteur

Functie

Als maker van inhoud en hoofdredacteur kunt u verhalen en ideeën werkelijkheid maken. Als expert ben je als een vis in het water bij het maken van sociale media-inhoud en kun je gemakkelijk schakelen tussen SEO-teksten, blogposts en andere teksten. Kortom, u weet precies wat u moet zeggen om “indruk te maken”.

Je bent een creatieve denktank met analytisch denkvermogen. Als digital native maken we je teleurgesteld op platforms als Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, LinkedIn en YouTube. Je bent volledig op de hoogte van de laatste marketingtrends en zet deze eenvoudig om in indrukwekkende campagnes.

U kent uw taal en bezit een goede pen. U bent allergisch voor onzorgvuldigheid.

In je job als redacteur denk je mee met je opdrachtgever, niet alleen als tekstcorrector.

Je weet hoe je klantbehoeften kunt omzetten in een succesvolle social media strategie, wat kan leiden tot conversies en omzet voor onze klanten.

Voor uw doelgroep kunt u met een vlotte pen met creatieve ontwerptechnieken uw informatie effectief in de markt zetten. Je zet altijd de juiste toon.

Als social media piloot kun je de cockpit gebruiken met tools als Facebook Business & Ads Manager, Datastudio, Canva, Kontentino, Facebook Pixel, Google Tag Manager en Google Data Studio.

Aanbod

Kies je eigen spel. Werk je 38 of 40 uur per week? Of parttime? U kunt zelf bepalen hoe de werkweek eruitziet.

Vroege vogel of nachtbraker? U kunt de begin- en eindtijd van thuiswerken of op kantoor bepalen. Breng uw eigen balans tussen werk en privé tot stand.

toename! Op basis van uw ambities kunt u cursussen en teamtrainingen volgen. U moet onze professionele boeken snel onder de knie hebben, ze wachten op u in onze nmg-bibliotheek.

Creatieve tuin of werkplek. We bieden hoogwaardige infrastructuur voor schommels, pooltafels en scooters, en voorzien hen van moderne marketingtools. Tussendoor wacht een heerlijke fruitmand op je onder de nmg “binnenboom”.

Werk hard en speel hard! Regelmatige teamactiviteiten, vergaderen en feesten met collega’s, in de zomer spetteren in het zwembad en je zwembadvaardigheid naar een hoger niveau tillen behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Heeft het bovenstaande u nog niet overtuigd? We bieden je ook een marktconform salaris, een uitgebreide hospitalisatieverzekering, een transportvergoeding, maaltijdbonnen en veel uitstekende collega’s.

Jouw profiel

  • Je hebt een hogere opleiding, bij voorkeur in marketing, communicatie of taalkunde.
  • Creatief denken is een tweede natuur voor jou.
  • Je organisatorische vaardigheden zijn sterk, en je plannen en deadlines maken je extatisch.
  • U kunt vlot en foutloos schrijven.
  • Je blijft social-mediaplatforms en planningstools zien. Dit heb je onder de knie.
  • Je werkt graag samen in een team en weet anderen te overtuigen.

Klantgericht, in staat zich aan veranderende omgevingen aan te passen (flexibiliteit), resultaatgericht, nauwkeurig, planning (= organisatie), zelfstandig werken, als hecht teamwerk, leervermogen, zakelijk vermogen, contact houden, Reageer op stress, denk creatief (creatief), volg regels en afspraken

Vind en identificeer informatiebronnen en locaties, selecteer onderwerpen, onderwerpen of evenementen, of neem het werk van het redactieteam over, bereid, ontwerp en lever informatie (artikelen, nieuws, enz.) Voor correctie, druk en distributie

Master bedrijfskunde: marketingmanagement, professionele communicatie in meerdere talen

https://www.vindazo.be/vacatures/eindredacteur.html