Mijnwereldverhaal
Image default
Bedrijven

Schilder Hengelo: je houdt het niet voor mogelijk wat er allemaal kan

Snellen schilder Hengelo. Op een mooie vroege maandag in mei kwam er bij de firma van de Gele Lo een wel heel bijzonder verzoek binnen voor een uitgebreide offerte. De man die dit verzoek voor het eerst zag kon zijn ogen niet geloven. Zoiets had mij in zijn hele lange leven nog nooit gezien. Hij liet het verzoek graag zien aan zijn vele, lieve collega’s zien. Ook zij moesten een paar keer goed kijken en lezen voor dat het goed doordrong waar het om ging. Schilder Hengelo.

Een uniek verzoek om maar liefst veertien onbewoonde eilandjes te schilderen

Schilder Hengelo. De aanwezige collega’s waren duidelijk zeer verrast door dit verzoek om een offerte. Ook een collega van een andere afdeling kon zijn beide bruine ogen niet geloven. Het is niet zo dat hij bijna van zijn stokje ging maar hij moest wel drie keer flink slikken. En hij had heel duidelijk behoefte aan een glas water om even bij te komen. Water, water en nog eens water. Niet alleen in een glas maar bij de offerte zat ook een hele grote plattegrond. Schilder Hengelo.

De kaart met daarop de 14 eilandjes zag er heel mooi uit.

Schilder Hengelo. Op de plattegrond niet alleen veel water maar natuurlijk ook de veertien eilandjes. Op de kaart waren ook heel veel mooie kleuren te vinden. Het was al snel duidelijk dat elk van de 14 eilandjes een geheel eigen kleur zou moeten krijgen. De mensen op de administratie kregen langzaam maar zeker in de gaten dat het niet alleen ging om een heel bijzonder verzoek. Maar ook wel degelijk om een heel mooi plan. Eén van de mensen op het kantoor belde naar de directie.