Mijnwereldverhaal
Image default
Auto’s en Motoren

Voorwaarden bij een Volkswagen Caddy leasen

Je kunt onder diverse voorwaarden een Volkswagen Caddy leasen. Als je een Volkswagen Caddy wilt leasen, dan kan je dit bijvoorbeeld doen voor een vaste periode die bij je past. Sommige particulieren en bedrijven hebben voor lange tijd een goede auto nodig en kiezen dan ook voor een lange leasetermijn. Toch kan het ook voorkomen dat het juist wenselijk is om de Volkswagen Caddy te leasen voor een relatief korte termijn. Ook in dit geval zijn er mogelijkheden. De maximale leasetermijn ligt bij de meeste leasemaatschappijen op 48 of 60 maanden. De minimale leasetermijn ligt vaak tussen de 2 en 6 maanden. Bij een leaseperiode korter dan 12 maanden wordt er gesproken over Short Lease, maar sommige maatschappijen spreken van Short Lease bij een periode korter dan 24 maanden. 

Welke termijn is het beste?

Het is moeilijk om te zeggen welke leasetermijn voor jou de beste optie is. Dit heeft namelijk met meerdere factoren te maken. Het is zo dat het maandbedrag voor het leasen van een Volkswagen Caddy lager ligt bij aan lange termijn dan bij een korte termijn. Als je dus kiest voor de langste leasetermijn, dan ben je het meest voordelig uit per maand. Hier zit natuurlijk wel een ‘maar’ aan vast. Als jij de auto echt maar voor een jaar nodig hebt, dan is het financieel toch beter om voor Short Lease te kiezen. Je kunt de auto dan daadwerkelijk na dit jaar inleveren en zit natuurlijk niet nog vast aan drie extra jaren, omdat dit per maand nu eenmaal de goedkoopste optie was. Je bent het eerste jaar wel duurder uit per maand, maar de opvolgende jaren hoef je natuurlijk niet te betalen voor een auto die je niet of nauwelijks gebruikt.

Denk goed na over je keuze

Het is altijd goed om de juiste aandacht te besteden aan het maken van een keuze als je een Volkswagen Caddy wilt leasen, ook betreffende de termijn.

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen