Mijnwereldverhaal
Image default
Gezondheid

Beste creme tegen donkere kringen onder ogen

Beste creme tegen donkere kringen onder ogen

Steeds meer vrouwen geven aan dat ze last hebben van donkere kringen onder de ogen. Dit is ook niet zo vreemd gezien Nederland nog altijd vergrijst. Ook is de zon de laatste jaren een stuk agressiever. Hierdoor is de tere en dunne huid onder en rond de ogen gewoon weg de dupe.

Waardoor ontstaan donkere kringen rond de ogen?

Net zoals je lichaam wordt de huid onder en rond je ogen ouder. Het nadeel betreft echter dat deze huid al erg dun en niet bepaald elastisch is. Zodra deze huid dunner of minder elestisch wordt, ga je donkere kringen ontwikkelen.

Waarom zie ik er ouder uit met donkere wallen?

Bij iedere ontmoeting of dit nou vluchtig op straat, familie of een zaken ontmoeting betreft kijk je elkaar op ooghoogte aan. Hier wordt in een split second een oordeel gemaakt hoe je denkt dat een persoon is, lijkt je deze persoon aardig, betrouwbaar, vind je deze persoon aantrekkelijk. Hoe oud schat je…. Precies en daar heb je het al. Heb je last van wallen, donkere kringen of vlekken rond je ogen dan wordt je al gauw 5 of 10 jaar ouder ingeschat dan je mogelijk bent.

Hoe kun je donkere kringen onder de ogen voorkomen?

Eigenlijk weet iedere Nederlander het wel. Je dient je goed te verzorgen. En dan bedoelen wij niet met de veel te goedkope make-up, die ook eens enorm schadelijk is. Wij bedoelen o.a.:
– goede en gezonde voeding
– genoeg water te drinken
– weinig ongezonde snacks of alcohol te consumeren.
– weinig tot geen bewerkt voedsel.
Deze bovengenoemde elementen zorgen ervoor dat jou huid zo gezond mogelijk blijft.

Hoe kun je donkere wallen verminderen?

Er is op hele dure cosmetische ingrepen niet echt een risico vrije methode voor. Wel is het mogelijk om voor +-100euro per jaar te zorgen dat je kringen en wallen middels een whitening crème een stuk minder gaan opvallen. De crème zorgt er namelijk voor dat deze huid langzaam lichter wordt. Mits je het voor je donkere kringen gebruikt kun je ongeveer 1 jaar doen met 1 verpakking Skinlight. Deze whitening crème is op natuurlijke basis, ph neutraal en parfum vrij en daarom voor iedereen geschikt.

Waar kan ik een crème bestellen tegen donkere kringen onder de ogen?

Je kunt Skinlight bestellen via shop.skinlight.nl

http://skinlight.nl/wat-doen-tegen-donkere-kringen-onder-ogen/