Mijnwereldverhaal
Image default
Gezondheid

De Nederlandse squash webwinkel | Quality Squash Stores

Welkom in onze squashwinkel.

Bij Quality Squash Stores verkopen wij een ruim assortiment aan squashspullen. Voor ieder type speler en van elk niveau hebben wij de juiste rackets, kleding, schoenen en squashballen. Daarnaast bieden wij de bijbehorende squashaccessoires aan zoals squashgrips, tassen, brillen en snaren.

Wij verkopen squashmateriaal voor spelers van ieder niveau. Van recreanten tot gevorderde wedstrijdspelers: Wij hebben voor ieder wat wils. Wanneer je iets voor 16:00 besteld wordt dit de volgende dag bezorgd. Als je toch niet helemaal tevreden bent over je aankoop, kun je dit binnen 30 dagen gratis retourneren. Hierbij krijg je uiteraard het gehele aankoopbedrag terug.

Heb je vragen over het uitkiezen van de juiste producten of wil je meer weten over onze winkel? Stel ons een vraag in de chat en wij beantwoorden deze.

3 tips om te herstellen na trainingen

Rusten en herstellen is essentieel voor iedere sporter. Wat je na het sporten doet is minstens zo belangrijk als wat je tijdens het sporten doet. Bij goed herstel zullen de trainingssessies een stuk effectiever zijn. Na een zware trainingssessie heeft de spiergroep tussen 24 en 48 uur nodig om compleet te herstellen.

  1. Verloren vocht vervangen

Tijdens het sporten verlies je veel vocht. Tijdens de trainingssessie zou je al bezig moeten zijn met het aanvullen van de vochtbalans in je lichaam.

Ook na de training kan het herstel een goede start krijgen door genoeg water te drinken. 

  1. Een gezonde maaltijd na het sporten

Wanneer je wilt dat je lichaam goed hersteld voor de volgende uitdaging dan is het eten van een gezonde maaltijd na het sporten erg belangrijk. Met name wanneer het verkrijgen van meer spieren ook een doelstelling is.

Een richtlijn hiervoor is dat de maaltijd moet worden gegeten binnen 60 minuten na het sporten. Het is van belang dat de maaltijd zowel eiwitten als trage koolhydraten bevat.

  1. Rust

Tijd is één van de belangrijkste onderdelen voor het herstellen na een zware training. Je lichaam heeft de mogelijkheid om uit zichzelf van bijna iedere training te herstellen wanneer het genoeg rust en tijd heeft. Het houden van rust zorgt ervoor dat het herstel van de spieren op een natuurlijke manier verloopt.

Rust houden is niet de snelste manier van herstellen maar kan in combinatie met een gezond dieet en genoeg drinken wel voor de beste manier zorgen.

Veel plezier in onze winkel en op de squashbaan! Dit geldt voor iedere squasher, zowel de beginnende als gevorderde squash speler.

https://www.qss-squash.nl/