Mijnwereldverhaal
Image default
Auto’s en Motoren

Een bedrijfsauto leasen doe je nu online

De nieuwe bedrijfsauto die koop je tegenwoordig niet meer, die lease je. En dat doe je gewoon heel gemakkelijk online. Het maakt niet uit welk merk of type auto je wilt gaan leasen, een lease auto kun je bij veel bedrijven regelen, omdat de meeste leasebedrijven vrijwel alle merken en types kunnen leveren. Je kunt ook afspraken maken over het aanbrengen van belettering zoals je bedrijfslogo en telefoonnummer. Zo maak je onderweg ook nog extra reclame voor je onderneming en dat is natuurlijk altijd meegenomen.

En als ik schade rijd met mijn leaseauto?

Een lease auto is altijd allrisk verzekerd. Dat betekent dat in geval van schade, ook als dit je eigen schuld is, de verzekering de kosten dekt. Maar er is vaak wel sprake van een eigen risico, en het hangt van de afspraken in het leasecontract af of deze kosten voor rekening van de bestuurder komen. Het aantal schadevrije jaren dat je als bestuurder hebt opgebouwd zijn van invloed op de leaseprijs. Dus het is zeker van belang om ook met een lease auto zorgvuldig om te springen en niet te redeneren dat het niet jouw auto is en dat het allemaal niet zo veel uitmaakt of er een deuk of een kras in komt. Als je na afloop van de contractperiode de auto inlevert en de leasemaatschappij vindt dat je er de afgelopen jaren niet goed voor hebt gezorgd kan dat vervelende financiële consequenties hebben.

bedrijfsauto leasen 

Het is dus zaak om met je lease auto net zo om te springen als ware het je eigen auto. Hoe beter je rijstijl en hoe beter je oplet bij het inparkeren, hoe kleiner de kans op schade. Dan zal de leasemaatschappij na afloop van de leaseperiode de auto graag weer in ontvangst nemen en je een gunstige deal voorstellen voor een nieuw leasecontract. Het mes snijdt dus altijd aan twee kanten en dat is een belangrijk gegeven. Op een verantwoorde manier omgaan met je lease auto levert beide partijen uiteindelijk voordeel op.

http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl/