Mijnwereldverhaal
Image default
Gezondheid

Ongewenst zwanger?

Bent u zwanger terwijl u hier nog niet klaar voor bent? Dan kan dit beangstigend en stressvol zijn. Misschien weet u niet bij wie u terecht kunt met uw vragen of zorgen. Soms is een abortus de beste oplossing, maar deze beslissing brengt vaak veel emoties met zich mee. In dat geval kunt u terecht bij Bloemenhove. Deze kliniek is opgericht in 1971 om meisjes en vrouwen die ongewenst zwanger zijn de steun te kunnen bieden die ze nodig hebben. Bij ons werken betrouwbare professionals die hulp bieden bij het afbreken van de zwangerschap.  

De behandeling

U kunt bij Bloemenhove terecht met een verwijzing van de huisarts, maar als u liever niet naar de huisarts gaat, dan kunt u ook direct contact met ons opnemen. In onze kliniek kunt u abortus laten plegen tot 22 weken zwangerschap. Het soort overtijdbehandeling dat nodig is, hangt af van de duur van de zwangerschap. Dit wordt vastgesteld door middel van een echografie. Voor het hele behandelproces kunt u het beste een dag uittrekken. Na de behandeling verblijft u nog 5 tot 10 uur in de kliniek voordat u weer naar huis kunt. Na drie weken heeft u een vervolgafspraak bij ons voor nacontrole.

In goede handen

U kunt niet alleen bij onze abortus kliniek terecht voor de daadwerkelijke abortus. Wij vinden het belangrijk dat u bij ons terecht kunt met al uw vragen en doen er alles aan om u op uw gemak te stellen. Daarnaast adviseren we u graag over het voorkomen van ongewenste zwangerschappen en de beste anticonceptie middelen. Op onze website kunt u informatie vinden over de abortus en alles er omheen. U vindt hier antwoorden op veel gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen. Een afspraak maken kan zowel telefonisch als via de website.

http://www.bloemenhove.nl/