Mijnwereldverhaal
Image default
Bedrijven

Altijd goed bereikbaar zijn

Voor iedereen, maar zeker voor ondernemers is het erg belangrijk dat je altijd bereikbaar bent. Tegenwoordig kan dat ook via vele wegen. De sociale media bieden je klanten ook een snelle manier om je in contact te komen, net als het versturen van een e-mailtje. Er is echter ook nog een niet te onderschatten grote groep die toch liever de telefoon pakt of dat moet doen, omdat zij niet de beschikking hebben over een internetverbinding. Het aandeel van bellende klanten wordt steeds kleiner, maar alsnog is het wel een groep waar je rekening mee moet houden. Soms is het makkelijker om even te kunnen bellen met elkaar bovendien.

Daarom is het dus zaak om ook in deze tijd van digitale ontwikkelingen, te zorgen dat je ook telefonisch goed bereikbaar bent. Je loopt anders het risico dat je klanten verliest aan iets wat je zelf had kunnen verhelpen. Het is echter wel tijdrovend om jezelf of je werknemers de hele dag beschikbaar te moeten houden voor het aannemen van de telefoon. Het inhuren van een telefoonservice kan dan ook voor jou een goede optie zijn. Een antwoordservice kan veel taken van je overnemen.

Apart iemand aannemen is voor kleinere ondernemers een kostbare onderneming. Een externe partij inhuren is in die zin natuurlijk ook altijd wel een investering, maar anders dan met loonkosten en dergelijke, is dat gewoon een vaste prijs omdat je vaak gewoon een vast pakket afneemt bij de aanbieder. Zo heb je je kosten bovendien ook nog eens meer in de hand. Jouw tijd is natuurlijk ook geld en dat zijn kosten die je in ieder geval kunt besparen, omdat je het opnemen van de telefoon hebt kunnen uitbesteden. Natuurlijk bel je wel terug als dat nodig is, maar het externe bedrijf zal in ieder geval alvast een schifting voor je kunnen maken.

http://www.antwoordservice-telefoonservice.nl/