Mijnwereldverhaal
Image default
Bedrijven

Heerlijk naar de Spaanse eilanden

Spaanse bestemmingen, eigenlijk is het altijd een feestje toch? Spanje, het grote eiland met haar vele eilanden heeft iedereen wel iets te bieden: prachtige landschappen, heerlijk eten en een rijke cultuur. Wij hebben alvast, om je te helpen, wat Spaanse eilanden voor je geselecteerd om je te helpen bij je lastige keuze.

La Palma

Volgens de Spaanse bevolking zelf hun mooiste eiland en daar is weinig aan gelogen. Aan de enorme krater op dit eilanden groeien allerlei bloemen en planten en kun je volop genieten van een geweldige natuur. Natuurlijk zijn de stranden hier ook heerlijk en ook de lieflijke dorpjes horen er zeker bij als dit eiland het eiland van jouw vakantie wordt.

Ibiza

Denk je aan Spanje en denk je aan Spaanse eilanden, dan komt Ibiza waarschijnlijk wel bij veel mensen snel naar boven. Het is natuurlijk een heel bekend feesteiland maar er is nog veel meer te doen dan alleen maar feesten. De sfeer op het eiland is heerlijk relaxed en de stranden zijn er ook langgerekt en prachtig. Ook de natuurlijk is zeker een bezoekje waard, ook hiermee zal je je ogen uitkijken.  Ook in de winter zal je je zeker vermaken op Ibiza.

Lanzarote

Lanzarote is waarschijnlijk wel het bekendste eiland van de Canarische eilanden. En eigenlijk is het ook wel het eiland dat je echt eens gezien moet hebben in je leven. Zo’n 25% van het eiland is nationaal park en dat is vanwege het unieke vulkaanlandschap op het eiland. Lanzarote is dan ook echt een ideale bestemming voor mensen die niet alleen aan het strand willen liggen maar ook vooral graag de natuur in willen en veel willen zien.

Menorca

Vaak verward met Mallorca, maar zeker wel een eigentijds en uniek eiland: Menorca. Lekker aan het strand liggen of de dorpjes in: er is meer dan genoeg te doen op dit mooie eiland.

http://www.vakantiespanje.nl